31ste editie 1992 - 2024

GO NOW



GO NOW - Stand 801

Go Now – Het Ontstaan

Geïnspireerd door een rondreis in China emigreerde Rob van Baal in 1998 om de taal en cultuur te leren kennen. Daar deed hij acht jaar lang ervaring op in de biologische sector. “Ik kwam destijds veel in aanraking met biologische gember en daar wilde ik meer mee doen”, aldus Rob. Sinds 2014 is hij volledig gespecialiseerd in de biologische gemberteelt.

In Nederland wordt de verse gember verwerkt tot sap en afgevuld in flesjes. Van het poten tot het oogsten, wassen, drogen en de export naar Nederland hebben we alles in eigen beheer. “Dit is een uniek concept en zo weet je precies welke route het product heeft afgelegd”, aldus Hans Versteegh.

“We focussen ons op iedereen die zich bewust is van een gezonde levensstijl en proberen dit op een duurzame manier te realiseren”, vertelt Lars Versteegh. Hij is, samen met een divers team, verantwoordelijk voor alle werkzaamheid omtrent Go Now.

NIEUW: Go Now Liquid Sensation. Meer info? Kijk op: klik hier